Barion Pixel

SZÍNEK ÉS ÉRZELMEK KÁRTYACSOMAG

Söpörd félre az akadályokat, szabadulj meg az érzelmi terheidtől és lépj egy magasabb szintre a vállalkozói minőségedben NŐKÉNT!

0
Ft kedvezménynyel

Meglepetés azok számára, akik részt vesznek 2022. Május 26-án a Női vállalkozók napján a Lurdy Házban.

A Női Vállakozók Napja résztvevőinek!

Amire számíthatsz

Felszámolhatod

Mi ez a kártyacsomag?

A legjobb barát, aki segít a felszínre hozni a saját válaszaidat, így idézve elő egy katartikus fejlődést!

A 66 lapból álló kártyacsomag segít rálátni a tudattalanul működő érzelmeidre, amelyek életed mozgatórugói. Ezzel megértésre és a régiből való továbblépésre teszel szert.

33 kártyalap kérdésekkel, képekkel és színekkel segít feltárni a régi megéléseket, érzéseket, mintázatokat, amelyek már semmit nem tartogatnak számodra. Nem visznek előre, épp ellenkezőleg: gátolják a fejlődésedet az élet minden területén.

A további 33 kártyalap pedig segít meglátni a lelked valódi vágyát, hogy 100%-ban a saját utadat tudd követni. Nőként vezet a belső hang, az intuíció, csak meg kell tanulnod meghallani, bízni benne, odafigyelni és hallgatni rá.

Szabadítsd fel a benned élő nőt a kétségei, a bizonytalanságai és a korábbi kudarcok megéléseiből még visszamaradt gátak alól! Hozd ki önmagadból a legteljesebb verziódat, aki képes felvirágoztatni egy vállalkozást!

2022 a nők és a teremtések éve!

Most van itt a legjobb időpillanat arra,
hogy felvirágoztasd a női minőségedet – a vállalkozásodban is!

Hogyan tud a kártya segíteni…
Próbáld ki!

Gondolj egy dologra amihez szeretnél megerősítést kapni…
Első lépésben válassz a három kép közül és kicsit mélyedj el a képben, mit üzen Neked, milyen érzést, gondolatot hoz elő belőled…
Aztán vidd az egeret a képre vagy bökj rá az ujjaddal és olvasd el a szöveget, segít könnyedén előhívni a benned rejlő válaszokat a kérdésedre.

Örömteli szórakozást kívánok!

…az útjukat kereső
vállalkozónőknek?

…alkalmazottaknak, akik szeretnének
vállalkozónők lenni?

…elakadásokkal küzdő vállalkozónőknek?

Kerülj ki a régi NŐI szerepekből a kártyacsomaggal!

Ne a férfiakkal való versengés legyen a motiváció a pénzkeresésben, hanem a női minőségű vállalkozás felépítése. Egy olyan hivatásé, amelyben a nyitottság, a fejlődés és a kreatív női energia érvényesül.

Ha szeretettel kapcsolódsz önmagadhoz, akkor másokhoz is így fogsz tudni. Ez az alapja az előrevívő, együttműködésen alapuló kapcsolatoknak. Hiszen a legjobb verzióddal vagy jelen, azzal kapcsolódsz!

Nehezen hangolódsz rá a saját érzéseidre?
Nem látod tisztán az akadályt, így átlépni is képtelen vagy?

A Színek és Érzelmek kártyacsomag
kivezet az érzelmi labirintusból!

Minden pillanatban a rendelkezésedre áll.
A segítségével könnyedén megtalálhatod a kérdéseidre a benned rejlő válaszokat.
Ettől magabiztosabbnak érezheted magad.

Esettanulmány a kártyával

Nemrégiben egy fiatal hölgy fordult hozzám segítségért. A saját családi vállalkozásában dolgozott szüleivel és testvérével. Egy ideje azt érezte, hogy több rejlik benne és szeretne továbblépni. Még a vágyait is meg tudta fogalmazni.

Körülbelül két hónapja jelentette be a családnak, hogy más módon szeretné kiteljesíteni önmagát és a jövőjét. Új lehetőségekre és a saját álmai követésére vágyott. A régi élet felszámolásának napja rohamosan közeledett.

Ám két nappal az „új élet kapuján” való belépés előtt a családi vállalkozás egyik alkalmazottja váratlanul beteg lett és kórházba került. A kliensemnek így el kellett tolnia a vágyott változást. Ám emiatt rájött, hogy akarja ugyan, de fél is tőle. A közös munka során – a kártya segítségével – feltárult előtte az érzelmi elakadás és a hozzá kapcsolódó hitrendszer, ami gátolta őt. Úgy érezte, a kilépéssel elárulja a családját. Viszont, ha marad, akkor pedig önmagát. Egyik választás sem tűnt jónak.

Az érzelem tudatosításával és a színek transzformáló hatásával azonban pillanatok alatt meglátta a megoldást. Egy olyan lehetőséget, amely mindkét fél számára megkönnyebbülést, elégedettséget és örömet hozott. A hölgy ügyfelem azóta sikeresen építi az új vállalkozását.

A kártyacsomag segítségével vállalkozónőként…

Megszabadulsz

Megvalósítod

Oldd fel egyszerűen az érzelmi terheidet!

Könnyed és hatékony érzelmi blokkoldással képessé válsz kiteljesedett életet teremteni vállalkozónőként – önmagadra hangoltan, az intuíciód vezettetésével!

Őszinte visszajelzés

„Kedves Kriszta,

Úgy éreztem szeretnék visszajelzést adni a Színek és érzelmek kártyáról.
Nem teljesen értettem, hogy működik, mennyire fogom tudni érteni, érezni, alkalmazni.
Olyan problémámhoz választottam, ami régóta foglalkoztat, dolgoztam is rajta már, születtek is felismeréseim, de valahogy mégis mindig visszatért  a rossz érzés és hogy nehézséget okoz a mindennapokban.

Mikor megláttam a választott kártyát nagyon meglepődtem, mert annyira pontosan jelképezte ahogy érzem magam, de valahogy mégsem vettem észre eddig, mert annyira természetes állapotom volt. Aztán a szöveg segített rálátni miért is annyira nehéz nekem ez a helyzet és milyen mélyen berögzült mintát ismételgetek, akaratlanul, tudattalanul. Megláttam végre az összefüggéseket.
A kártya párja megmutatta a teljesebb képet és segített megtalálni magamban hogy hogyan tudnám másképp folytatni. Megerősítette bennem azt a jó érzést, hogy mostmár lehet máshogy.

Azóta is ha felidézem ezt a képet, akkor nekem ez segít, hogy ne térjek vissza a jó öreg sémához és önmarcangoláshoz.

Tudok emlékezni hogy is szeretném érezni magam ezekben a helyzetekben, és mit tehetek érte.
Hálásan köszönöm, hogy megalkottad ezt a csomagot.
Kívánom, hogy minél több emberhez eljusson és megkapja/találja azt a segítséget, amire éppen szüksége van.

Nekem ez egy kincs.

Szeretettel, Niki”

A kártya megalkotója

Somogyi Krisztina vagyok, Érzelmi Mentor, a Színek és Érzelmek kártyacsomag kitalálója.

12 éve segítem a hozzám fordulókat abban, hogy felül tudjanak emelkedni az elakadásaikon. 2012 óta vagyok a One Brain Kineziológia konzulense, 2016 óta oktatója, valamint Access Bars és Bach-virágterápiás tanácsadó.

Életfeladatom megmutatni, hogyan tudsz kapcsolódni önmagaddal, esszenciáddal, magasabb intelligenciáddal. Ez a legjobb megoldásokat, lehetőségeket hozza el számodra, valamint segít harmóniát és stabilitást teremteni az életedben.

Ehhez a csodálatos folyamathoz létrehoztam számodra egy kártyacsomagot, amely sok éves tapasztalataim által született meg. Célja, hogy segítsen felfedezni és átalakítani azon személyes érzelmi és gondolati mintáidat, amelyek már nem szolgálják továbbhaladásod az életedben. Továbbá a kártyák abban is segítenek, hogy helyüket felválthassák azon örömteli érzéseid, amelyekkel könnyedén megteremtheted a legteljesebb, szívedből születő hivatást és életet.

Küldetésem,

hogy segítsem a Nőket és gyerekeket újra kapcsolatba lépni az érzéseikkel. Felnőtté válásunk során kevés figyelmet kaptak az érzések.

Nem volt “divat” nagyon törődni velük, inkább a viselkedésünk kapott több elvárásból eredő figyelmet, mit szabad és mit nem. Hogyan kell és illik viselkedni egy helyzetben. Mit várnak el tőlünk és mindezek mellet, megtanultuk, hogyan fordítsunk hátat önmagunknak és megtanultuk, hogyan mondjunk nemet annak a kis belülről jövő halk sugallatnak ami a szívünkből eredt.

Hova vezetett ez?

Eltávolodtunk belső iránymutatásunktól, hiába értünk el sikereket, lett meg mindenünk, legbelül mélyen hiányzott valami, valami az élet íze, a hála a megelégedettség, az öröm a boldogság, helyét átvette egy pöttynyi üresség.

Mennyit győzködtük magunkat, de hát ez az élet,  jó életünk van végső soron mindenünk meg van, hát ne  panaszkodjunk, nem illik elégedetlennek lenni.

Azért parányi önkételkedés, és hitetlenkedés a szomorúsággal fűszerezve lapult lelkünk legmélyén, már, ha szembe mertünk vele nézni, éjjelente titokban.

Halványan, néha átsuhant egy sóhajjal egybekötött remény, hogy hátha jön majd egyszer valami ami betölti a hiányt és nem csak pillanatokra.

Kártya bemutatása, egy eseten keresztül.

Néhány hónapja...

…egy hölgy keresett meg aki hasonlóképpen érezte magát. Panaszra látszólag semmi oka nem lett volna, szerető férj, két gyönyörű gyermek, kertes ház, jó létben élt. Nem kellett semmit nélkülöznie, meg volt mindene.

Kérdeztem, miért keresett fel?

Azt válaszolta, hogy gyakran tör rá váratlanul egy rossz érzés, úgy érzi nem törődik vele senki sem és senkinek nem beszélhet róla. A beszélgetésünk során feltárult, hogy otthoni terhek nyomasztóak számára, mindenki számíthat rá, rend van, vezeti a háztartást és ez a sok sok év alatt természetessé vált a család számára.
Míg fiatalabb korában úgy érezte, így teljes az élete, a gyerekek ahogy nőttek több ideje lett magára, eljárt tornázni, néha napján uszodába, de valahogy valami mégis hiányzott.

Kértem válasszon egyet a kártyák közül, nézegette a képeket és választása a 4 számú kártyára esett.

Kértem, nézze meg a képet és mesélje el, mi jut róla eszébe, mesélni kezdett…

18 éves kora jutott eszébe. Tovább tanulásánál, anyukája kívánságát vette figyelembe és nem a szívére hallgatott. Úgy érezte, ennyivel tartozik Anyukájának, aki mennyi áldozatot hozott érte és a testvéréért, mikor apukájuk fiatalon meghalt és ő nevelte fel egyedül őket.

Még a pillanatra is tisztán emlékezett, amikor eldöntötte, hogy boldoggá kívánja tenni ezzel az Anyukáját. Kértem, hogy keresse meg magát az érzést a testének mely részén jelenik most meg.

Miután átalakítottuk testében az érzést, fellélegzett, eltűnt a nyomás a mellkasából.

 

Aztán megfordítottuk a kártyát és felolvastam a rajta lévő szöveget a hölgynek…

Kérdeztem mit mond a szöveg a számára?

Azt, hogy megértette, hol helyezte háttérbe magát, hol nem választotta önmagát, letérve szíve szerint választható útjáról. Szemei megteltek újra élettel, csillogásukból látható volt, ahogy a hölgy a felismerése által újra kezdett összekapcsolódni önmagával és a szíve vágyával.

Megkérdeztem, mit szeretett volna tanulni és van-e lehetősége újra választani?
A válasz határozott igen volt.

Megnéztük még a kártya párját és a rajta lévő kép és szöveg hűen tükrözte a hölgyben történt változást.

Azóta több alkalommal is beszéltünk, lelkesen és örömmel halad a kiteljesedése útján.

Látom a vállalkozónőkön, hogy…

időről időre szükségük van a megerősítésre
néha eltávolodnak az intuíciójuktól, a belső hangjuktól, ami miatt vakvágányra tévednek
a megfelelési kényszer miatt hajlamosak félretenni a saját céljaikat 
a félelem halogatásra vagy önszabotázsra készteti őket
eltévelyednek az érzelmi labirintusban
időpazarló köröket futnak a célzott, tűpontos, fókuszált haladás helyett
a hétköznapok mókuskereke miatt elveszítik a motivációjukat és a kreativitásukat
a külvilág hatásai bizonytalanságot ébresztenek bennük

Ezekre a helyzetekre kínál válaszokat és támogatást a kártyacsomag!

Ajánlat

Színek és Érzelmek kártyacsomag

a Női Vállalkozók Napja
résztvevőinek

24.990 Ft

helyett

21.990 Ft

A kedvezményen felül további meglepetés vár rád, ha vásároltál kártyát és eljössz a Női vállalkozók Napjára
2022. 05. 26-án a Lurdy házban tartandó rendezvényre.

KERESD AZ A9-ES STANDOT AHOL VÁR RÁD A TOVÁBBI MEGLEPETÉS, LEGYÉL TE A SZERENCSÉS AKI MEGNYERI A KÁRTYÁHOZ FELAJÁNLOTT AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ EGYIKÉT!

Plusz egy napi megerősítő üzenetet, ami végig kíséri napodat, mert a legjobbat érdemled!

Stabilitás, tudatos fejlődés, örömteli sikeres élet!
Várom a személyes találkozást Veled!

Megrendelés

Fizetési mód:

Jelenleg átutalással (vagy a helyszínen készpénzben) tudsz fizetni.

Hogyan kapod meg a kártyát?

A beérkezett utalásod után 2-3 munkanappal kézbe veheted a kártyát. A GLS futár szolgálat kiszallítja az általad megadott címre. A csomag kiszállításának napján emailben előzetes értesítést is kapsz a futárszolgálattól.

Hogyan kapod meg a számlát?

A számlát fizetésed beérkezése után, elektronikusan állítjuk ki az általad megadott adatok alapján és emailben küldjük el a számodra.

Kérdésed van? Segítünk!

Amennyiben kérdésed merül fel a kártyával vagy a használatával kapcsolatban és választ szeretnél rá, bátran írj nekünk az info@somogyikriszta.hu email címre.